INDELING

Gite de Montcimet

KEUKEN EN SANITAIR


Op de begane grond vind u de keuken, eethoek en het sanitaire gedeelte. De keuken is modern ingericht en van alle gemakken voorzien zoals oven, kookplaat, afzuigkap en Senseo Switch koffiezet apparaat. Ook is er een koelkast met vriesgedeelte. De oude ingebouwde kast is van vóór 1800 en door Ineke smaakvol ingericht met een koffie en eet servies voor dagelijks gebruik. De badkamer heeft een inloopdouche en een hangend toilet. Verder is er een bad meubel en een doucheverwarming.

WOONKAMER 1E VERDIEPING


Via de trap komt u op de eerste verdieping in de woonkamer. Hier vindt u een tweepersoons slaapbank, een hang/legkast en twee comfortabele fauteuils. Verder is er een tv en een radio. Gratis wifi in Anost op 3km. Vanuit het raam kun je helemaal naar de overkant van het dal kijken. Ook hier is de liefde voor brocante van Ineke zichtbaar in de kleine details.

Zo een bank, zo een bed

SLAAPZOLDER


Vanuit de woonkamer gaat u met een trap naar de slaapzolder. Er staan 3 éénpersoons bedden en kunt u overwegen om hier met zijn allen te slapen of toch voor twee personen de bedbank in de woonkamer te gebruiken. De keus is aan u.Voor de kinderen

Op de aangrenzende wei staat een picknick tafel en is er een trampoline (Jolly Jump 305cm doorsnede). Gedurende de zomer is er een zwembad van 400 x 200 cm (Intex ultraframe) en een pierebadje voor de kinderen.

Foto van pierebadje nog niet beschikbaar

    Home